مجموعه باتری خودروها با سرعت زیادی در حال بهبود هستند و سلولهای باتری جدید کاراتر و ایمنتر از هر زمان دیگری هستند. البته تویوتا به استفاده از همان تکنولوژی سلول پایهای که در پریوس هیبرید اواخر دهه ۹۰ میلادی معرفی کرده ادامه میدهد. تویوتا پریوس که قواعد بازی را در زمان خود تغییر داد با باتری نیکل-فلز هیدرید روانه بازار شد. باتری این خودرو بهروز شده و از نوع نیکل-فلز هیدرید بای پلار است که اولین بار در خودروی آکوا یا پریوس C دگرگون شده اوایل سال جاری نصب شده است.
اتونیوز میگوید این باتری بای پلار جدید ۱.۵ برابر خروجی بیشتری نسبت به باتری قبلی داشته و ۱.۴ برابر سلولهای بیشتر را میتوان در همان فضای قبلی قرار داد. تویوتا کار روی معماری باتری جدید خود را از سال ۲۰۱۶ شروع کرده است. موتویوشی اوکومورا مدیر بخش توسعه باتری پیشرفته تویوتا میگوید:
اگر ما از همان فضای باتری قبلی استفاده کنیم قادر خواهیم بود باتریای با دو برابر خروجی بیشتر تولید کنیم
این مدیر ارشد میافزاید:
تصور عموم بر این است که باتریهای نیکل-فلز هیدرید از نوع قدیمی هستند اما اینگونه نیست. ما کار توسعه نسخه جدید این باتریها را به این خاطر شروع کردیم که دستاوردهای زیادی در باتریهای نیکل-فلز هیدرید وجود داشته است؛ اما طراحی پایه این نوع باتریها در طول ۲۰ سال استفاده تغییر قابلتوجهی نداشته است. به همین خاطر تصمیم گرفتیم با چالش افزایش خروجی آن روبرو شویم
تویوتا از همان باتری نیکل-فلز هیدرید بای پلار خود در محصولات هیبریدی که نیازمند تحویل قدرت سریعتر هستند استفاده خواهد کرد. این خودروساز ژاپنی میگوید استفاده از باتریهای لیتیوم-یونی در خودروهای الکتریکی که نیازمند ذخیره انرژی بیشتری هستند توجیه بهتری دارد. نقشه راه کنونی تویوتا نشان دهنده تولید نسل جدید باتریهای لیتیوم-یونی در اواخر نیمه دوم دهه جاری میلادی است. این برند همچنین به دنبال توسعه باتریهای حالتجامد میباشد. اوکومورا میگوید:
در دستیابی به حالت کربن خنثی حفظ گزینههای متنوع موضوعی مهم خواهد بود. به همین خاطر است که ما در بخش تحقیق و توسعه روی انواع مختلفی از باتریها کار میکنیم