توییتر احتمالا با قابلیت Articles، نوشتن مقالات بدون محدودیت کاراکتر را ممکن می‌کند

توییتر احتمالا با قابلیت Articles، نوشتن مقالات بدون محدودیت کاراکتر را ممکن می‌کند

توییتر معمولا به خاطر محدودیت کاراکتر هر توییت خود شناخته می‌شود که قبلا 140 کاراکتر بود اما محدودیت آن سپس تا 280 کاراکتر افزایش پیدا کرد. اکنون به نظر می‌رسد که این شبکه اجتماعی با قابلیتی تحت عنوان «Twitter Articles» در حال بررسی روش‌های جدیدی برای کاربران خود است تا متن‌های طولانی‌تری یا مقالات را توییت کنند.

قابلیت جدید توییتر: نوشتن مقالات کامل

«جین وونگ»، محقق اپلیکیشن موفق به کشف یک منوی مخفی در نسخه وب شبکه اجتماعی توییتر شد که به ویژگی جدید مقالات آن اشاره دارد. هنوز جزئیات زیادی درباره نحوه عملکرد این ویژگی وجود ندارد اما احتمالا به کاربران اجازه می‌دهد تا بدون محدودیت 280 کاراکتری، مقالات طولانی‌تری در توییتر بنویسند.

تصویر به اشتراک گذاشته شده توسط او نشان می‌دهد که توییتر گزینه جدیدی تحت عنوان «ایجاد یک مقاله توییتر» را به کاربران ارائه خواهد کرد.

از طرفی دیگر، این شبکه اجتماعی در سال 2020 روش جدیدی را تحت عنوان «موضوعات به هم پیوسته» برای ارسال توییت‌ها فراهم کرد تا کاربران بتوانند چندین توییت را به یک مکالمه متصل کنند. با این وجود هرچند ارسال چند توییت متصل به یکدیگر فراهم شده، اما همچنان محدودیت 280 کاراکتری برای هر یک از توییت‌ها وجود داشت.

یکی از سخنگویان توییتر به CNET فاش کرد که این شرکت به زودی جزئیات بیشتری درباره این ویژگی جدید به اشتراک خواهد گذاشت.

اگر توییتر به کاربران خود اجازه دهد تا متن‌های طولانی‌تری در این شبکه اجتماعی بنویسند، می‌تواند عملکردی مشابه با سایر پلتفرم‌های وبلاگ‌نویسی مانند Medium فراهم کرده و برای رقابت با آن‌ها تلاش کند. همچنین هنوز مشخص نیست که این ویژگی به چه صورت ارائه خواهد شد، اما می‌توان احتمال داد که قابلیت مقالات فقط برای مشترکان دو سرویس Twitter Blue و Super Follows ارائه شود.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
3 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.