با تایید دادگاهی در تایلند، تویوتا موظف به پرداخت ۲۷۲ میلیون دلار عوارض واردات قطعات مونتاژی خودروی پریوس در تایلند شد که پیش از این با تعرفه ۳۰ درصدی وارد شده بود.
دادگاهی در تایلند حکم داد که بخش محلی تویوتا باید ۱۰ میلیارد بات (۲۷۲/۱۱ میلیون دلار) مالیات اضافی پس از واردات قطعاتی که مشمول تعرفههای کاهشیافته هستند، بپردازد.
به گزارش carscoops، تویوتا در زمان ساخت پریوس در تایلند بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ قطعاتی را از ژاپن وارد میکرد. رویترز گزارش میدهد که در سال ۲۰۱۹، دادگاه حکم داد که این قطعات وارداتی باید به عنوان «کیتهای مونتاژی» تلقی شوند؛ به این معنی که به جای تعرفه ۳۰ درصدی برای قطعات خودرو تحت توافقنامه مشارکت اقتصادی ژاپن و تایلند (JTEPA)، باید با نرخ تعرفه ۸۰ درصدی وارد تایلند شده و مورد استفاده قرار گیرند.
ماه جاری، دادگاه عالی تایلند حکم سال ۲۰۱۹ را تایید کرد. مسئولان تویوتا گفتند که نرخ مالیات کمتری را بر اساس JTEPA برای قطعات پرداخت کردهاند اما تایید کردند که با آخرین حکم دادگاه همکاری کامل خواهند داشت. این مالیات به بیش از ۲۰،۰۰۰ مدل پریوس تعلق میگیرد که در کارخانه تویوتا Gateway مونتاژ شدهاند.
در عصری که خودروهای تمام الکتریکی رایجتر میشوند، میتوان فهمید که نسل پنجم تویوتا پریوس در نزدیکی راه است و ظاهراً یک مدل پلاگین هیبریدی باقی خواهد ماند. ادعا میشود که خودروی جدید بر اساس پلتفرم E3 ویژه اروپا ساخته خواهد شد که عناصری از معماری GA-C کرولا و C-HR را با معماری الکتریکی اختصاصی bZ ترکیب میکند.
تویوتا معتقد است که خودروی پلاگین هیبریدی نقش بسیار مهمی را برای این شرکت در دهه آینده ایفا خواهد کرد. پریوس جدید ممکن است دارای باتری دوقطبی نیکل-فلز هیدرید مانند تویوتا آکوای جدید باشد که خروجی و کارایی بهتری دارد.