موسسه تست خودروهای اروپا گزارش داده که تسلا مدل S در تست شبیهسازی ترمز خودکار ناکام مانده است.
بنا به گزارش اداره تست و استانداردسازی لوکزامبورگ ILNAS، تسلا مدل S درحالیکه تنها ۳۰ کیلومتر در ساعت سرعت داشته نتوانسته از برخورد با خودروی فرضی پیشگیری کند. این موسسه تصاویر تست یاد شده را منتشر کرده اما ظاهراً جزئیات زیادی را اعلام نکرده است. همچنین وضعیت محیطی این تست بسیار مبهم و جالب بوده است.
موضوع جالب اینکه تست یاد شده با استفاده از تسلا مدل S مدل ۲۰۱۵ بوده که از اولین نسل سختافزار اتوپایلوت سود می برده است. قطعاً خودروی استفاده شده در تست نمیتواند دلیل منفی بودن نتیجه به دست آمده را توضیح دهد اما جزئیات مهمی را فاش میکند. زمانی که بدانیم مدلهای سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ تسلا مدل S در تست پیشگیری از تصادف جلوی موسسه آمریکایی IIHS امتیاز عالی را به دست آوردهاند نتیجه به دست آمده جالبتر هم میشود.
تستهای یاد شده درست در حضور اصحاب رسانه انجام شده و شامل ولوو S90 2018 نیز بوده است. خب یک تسلای کارکرده در برابر یک ولووی جدید؟ این یک وضعیت ناجور به منظور دعوت از اصحاب رسانه و انعکاس خبر آن بوده است. درحالیکه تسلا با سرعت ۳۰ کیلومتر در ساعت به آدمک تست برخورد کرده اما ولوو S90 با سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت توقف نموده است.
یکی از اصحاب رسانه نظر تسلا را درباره این تست جویا شده و کمپانی نیز گفته که ILNAS جزئیات تست را منتشر نکرده است بنابراین تسلا نتایج به دست آمده را تأیید نکرده است. یکی از سخنگویان تسلا گفته است:
ILNAS از ارائه جزئیات این تست شامل پروتکل تست خودداری کرده و بنابراین ما نمیتوانیم اعتبار این تست را تأیید کنیم. اگرچه ما در زمان انجام این تست حضور نداشتیم اما با توجه به شماره شناسایی خودرو فهمیدیم که در سال ۲۰۱۵ ساخته شده و به عنوان خودرویی اجارهای در آلمان ثبت شده است. ما به تحقیق بیشتر به منظور فهم چگونگی انجام این تست ادامه خواهیم داد.
در خبری مرتبط نیز باید گفت تسلا مدل ۳ اخیراً توسط IIHS تست شده است. این خودرو در تست پیشگیری از تصادف جلو امتیاز عالی را کسب کرده و بهطور موفق توانسته در سرعتهای کم و زیاد توقف نماید.