کمتر از دو سال پس از معرفی در بازارهای اروپا، رنو پیکاپ آلاسکان را بهروز کرده تا رقابت بهتری با همکلاسیهای مشهورش داشته باشد.
اولین و مهمترین تغییر این پیکاپ افزایش ظرفیت بار آلاسکان به ۱.۱ تن است که نسبت به مدل قبلی افزایش ۱۲۷ تا ۱۴۶ کیلوگرمی را نشان میدهد. ظرفیت یدک کشی این خودرو نیز برابر با ۳.۵ تن است که نسبت به قبل تغییری نداشته است.
دلیل افزایش ظرفیت بار آلاسکان معرفی سیستم تعلیق ۵ اتصالی جدید در عقب است که باعث بهبود سواری خودرو و کاهش ارتعاشات و لرزشها میشود. این خودرو از ترمزهای بهتری هم سود میبرد زیرا رنو در چرخهای عقب از ترمزهای دیسکی و سیستم AEB استفاده کرده است. البته این سیستم در برخی بازارها بهصورت سفارشی در دسترس است. شایان ذکر است تمامی تغییرات زیر پوست آلاسکان از پسرعموی ژاپنی آن یعنی نیسان ناوارا قرض گرفته شدهاند.
پیشرانهی پیکاپ موردبحث نیز بهبود یافته و هماکنون از جدیدترین تکنولوژیهای کنترل آلایندگی شامل SCR سود میبرد. پیشرانهی ۲.۳ لیتری توئین توربو دیزل آلاسکان با دو قدرت ۱۶۰ و ۱۹۰ اسب بخاری در دسترس بوده هرچند گشتاور نسخهی اولی به ۴۲۵ نیوتون متر رسیده که حاکی از افزایش ۲۲ واحدی دارد. مشتریان همچون گذشته میتوانند از بین گیربکسهای ۶ سرعته دستی و ۷ سرعته اتوماتیک یکی را انتخاب کنند.
از نظر تکنولوژی، آلاسکان ۲۰۲۰ با سیستم اطلاعات سرگرمی جدید رنو، اندروید اتو و اپل کارپلی، دوربین ۳۶۰ درجه و دستیار تریلر جدید عرضه میشود. همچنین سیستم کنترل حرکت در سربالایی و سرپایینی نیز بهبود یافته و از کنترل دینامیک جدید برخوردار هستند.
به این خاطر در آخر این بحث از طراحی خودرو نام میبریم که تغییرات ظاهری آلاسکان تنها به رینگهای ۱۷ اینچی جدید مربوط میشوند. همچنین رینگهای ۱۸ اینچی نیز بهصورت سفارشی در دسترس هستند.
رنو آلاسکان فیس لیفت از فصل پاییز سال جاری میلادی در بازارهای اروپایی عرضه خواهد شد.