بررسی میتسوبیشی ASX مدل ۲۰۱۸

بررسی میتسوبیشی ASX مدل ۲۰۱۸

میتسوبیشی اوتلندر اسپرت یا همان ASX، کوچکترین عضو خانواده شاسی‌بلندهای میتسوبیشی است که در سال ۲۰۱۱ وارد بازار شده و سپس در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ به روز رسانی شد. این خودرو در سال ۲۰۱۸ با ظاهر و داخلی ارتقا یافته، به شما خوش‌آمد گویی خواهد کرد.

در نمای روبرو شاهد جلو پنجره جدید و تغییرات اندک ظاهری هستیم؛ در بخش عقب نیز قضیه به همین منوال است. در داخل کابین هم میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۸ با تغییرات طراحی کنسول میانی و یک اهرم تعویض دنده جدید مواجه شده است. اکثر مدلهای سال ۲۰۱۷ این خودرو به یک سیستم اطلاعات سرگرمی جدید مجهز شده‌اند و جایگاه پورت‌های usb نیز نسبت به قبل دستخوش تغییر شده است.

از لحاظ فنی اما گزینه‌های آشنایی در پیش روی مشتریان اوتلندر اسپرت قرار داده شده است. نسخه‌های پایه ES و LE به پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر خطی با قدرت ۱۴۸ اسب بخار، به همراه گیربکس ۵ سرعته دستی و یا ضرب متغیر پیوسته( CVT) مجهز شده‌اند. تریم های بالاتر SE و SEL نیز قدرت خود را به پیشرانه ۲.۴ دهم لیتری چهار سیلندر خطی با توان خروجی ۱۶۸ اسب بخار و گشتاور ۲۲۶ نیوتن‌متر مدیون هستند که با جدیدترین گیربکس CVT ساخت میتسوبیشی جفت شده است . این مجموعه به صورت استاندارد نیروی حاصل را به چرخ‌های جلو منتقل می‌نماید. سامانه چهار چرخ محرک تنها در ازای پرداخت ۱۵۰۰ دلار بیشتر و آن‌هم فقط در مدل‌های مجهز به گیربکCVT قابل سفارش است.

افزایش حجم پیشرانه تاثیر بسیار خوبی در بهبود عملکرد آن داشته است، به طوری که میتسوبیشی اوتلندر اسپرت SEL (نسخه مورد بررسی در این مقاله) که از پیشرانه ۲.۴ لیتری بهره‌ می‌برد، قادر است تا تنها ظرف مدت ۷.۹ ثانیه از سرعت صفر به ۹۶ کیلومتر بر ساعت دست یابد که در قیاس با قبل ، تقریبا یک ثانیه سریع تر شده است.

نتایج آزمون یک چهارم مایل هم معادل ۱۶.۲ ثانیه در سرعت ۱۴۰ کیلومتربرساعت بوده است. این ارقام برای مدل مجهز به پیشرانه دو لیتری مساوی با ۱۷.۵ ثانیه و ۱۳۲ کیلومتربرساعت بوده است که نشان از چابکی پیشرانه بزرگتر دارد. این ارقام میتسوبیشی را در رتبه‌های بالای جدول کراس اوورهای ساب-کامپکت قرار می‌دهد.

البته از پشت فرمان میتسوبیشی اوتلندر اسپورت ۲.۴ لیتری چندان هم چابکی آن قابل احساس نیست، چراکه گیربکس CVT موجب شده تا حداکثر توان خروجی پیشرانه در دور موتور ۶۰۰۰rpm قابل دسترس باشد. در یک چنین دور موتوری صدای ناهنجار پیشرانه در کابین به ۷۵ دسی بل رسیده و آرامش سرنشینان را برهم خواهد زد.

همچنین مصرف سوخت این خودرو نسبت به قبل ارتقا یافته و به۱۰.۲ واحد(شهر) و ۸.۴ لیتر بر صد کیلومتر(بزرگراه) رسیده است. استفاده از سوخت با اکتان ۸۷ تنها دلیل اجتناب از سفرهای جاده‌ای دراز مدت با اوتلندر اسپرت نیست؛به عنوان مثال کابین خودرو از کیفیت ساخت متوسط و ارگونومی ضعیف رنج می برد. صندلی‌های بسیار سفت و عملکرد نامناسب اهرم تعویض دنده بخش دیگری از کاستی‌های این خودرو به شمار می روند.

در ضمن دکمه های روی صفحه نمایشگر ۷ اینچی، کار با این سیستم اطلاعات سرگرمی را در حین رانندگی سخت نموده است. خوشبختانه قابلیت اپل کارپلی و اندرویداتو برای این خودرو عرضه شده که می‌تواند تا حد زیادی این مشکل را برطرف سازد.

فاصله بین محورهای جلو و عقب اوتلندر اسپرت ۲۰۱۸، معادل ۲.۶۷ متر است. با این وجود، اوتلندر اسپرت علیرغم برخورداری از فاصله بین محوری نسبتا طولانی، چندان در ارائه فضای پای کافی برای سرنشینان عقب مناسب عمل نکرده است؛ به طوری که هر دو خودروی کیا سول و هوندا HR-V از نظر راحتی سرنشینان در ردیف عقب نسبت به اوتلندر اسپرت برتری دارند.

عملکرد شاسی اوتلندر اسپرت به خوبی قابل پیش بینی و کنترل است. میزان چسبندگی این خودرو در پیست مخصوص معادل ۰.۷۸ جی بود که این میزان از چسبندگی توانست آن را به طرز مطلوبی بر روی سطح مسیر نگاه دارد. در ضمن اگر با این خودروی ۱۵۴۰ کیلوگرمی، در سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت شروع به ترمز گرفتن نمایید، در فاصله ۵۱.۲ متر جلوتر، از حرکت باز خواهید ایستاد که ۳.۹۶ متر کمتر از رکورد مزدا CX-3 است.

حداقل بهای اوتلندر اسپرت در نسخه SE برابر ۲۳,۹۹۰ دلار تعیین شده که در حدود ۲۶۰۰ دلار بیش از مدل ES با موتور ۲ لیتری است. ضمنا نصب گیربکس cvt بر روی مدل ES حدود ۱۲۰۰ دلار هزینه در برخواهد داشت.

تجهیزاتی نظیر: چراغ‌های مه‌شکن، صندلی‌های مجهز به گرمکن، چراغ‌های LED روشنایی در روز، روکش فرمان چرمی، کلید مجاورت، استارت دکمه‌ای، آینه آرایشی چراغدار و یک پورت usb بیشتر در نسخه SE وجود خواهد داشت.

مدل گرانتر SEL علاوه بر امکانات فوق از موارد دیگری همچون آینه‌های تاشو برقی ، حسگر باران، روکش چرمی صندلی‌ها به همراه صندلی برقی راننده، ترمز خودکار اضطراری، نور بالای خودکار و هشدار انحراف از مسیر برخوردار شده است.

همچنین با پرداخت ۲۰۰۰ دلار دیگر، بسته سفارشی تورینگ شامل سقف شیشه‌ای ثابت و سیستم صوتی پریمیوم برای این خودرو قابل گزینش است که در نهایت قیمت اوتلندر اسپرت را به بیش از ۲۹ هزار دلار سوق خواهد داد. این قیمت بیش از بهای گرانترین مدل‌های هوندا HR-V و کیا سول است که در قیاس با میتسوبیشی از امکانات و کیفیت کابین بالاتری برخوردار هستند.

تنها مزیت اوتلندر اسپرت نسبت به رقبای نامبرده، در پیشرانه قدرتمندتر(۲.۴ لیتری) و سامانه چهارچرخ محرک آن است که می‌تواند مشتریان را از خرید هوندا HR-V و کیا سول منصرف نماید.

منبع: caranddriver

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.