بررسی جیپ کامپس ۲۰۱۸

بررسی جیپ کامپس ۲۰۱۸

نسل دوم جیپ کامپس نسبت به گذشته خودروی بهتری به نظر می‌رسد و از این جهت استحقاق دریافت جایزه و تشویق را دارد، به ویژه که چهره آن از روی برادر بزرگتر و بسیار گرانقیمت‌تر خود یعنی گرند چروکی الگوبرداری شده است.

نمونه مورد بررسی در اینجا نسخه پایه تریم اسپرت است که رینگ‌های ۱۶ اینچی بر تن داشته و رینگ‌های بزرگتر نیز در نسخه‌های لتیتود، آلتیتود و تریل‌هاوک ارائه می‌شود. برخلاف سایرین، نسخه لیمیتد به گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک مجهز شده است و مابقی مدل‌های نامبرده شده از گیربکس ۹ سرعته برخوردار هستند.

جیپ کامپس در فاصله باریک میان دو مدل رنگید و چروکی قرار می‌گیرد. فضای کابین کامپس در حدود ۵۶.۶ لیتر کوچکتر از چروکی بوده و فضای صندوق بار هر دو خودرو یکسان است. در صورت خواباندن صندلی‌های عقب، فضای صندوق بار کامپس معادل ۱۴۱.۵ لیتر حجیم‌تر از چروکی خواهد بود.

به علت طراحی مناسب فضای کابین حال و هوای داخلی کامپس جادارتر و دلبازتر از جیپ چروکی احساس می‌شود. میزان توان خروجی پیشرانه کامپس معادل ۱۸۰ اسب بخار بوده و شتاب صفر تا ۹۶ آن برابر ۹.۳ ثانیه است که چندان سریع به نظر نمی‌رسد و در حدود نیم دقیقه طول می‌کشد تا به سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت نایل شود.

فرمان خودرو کمی کرخت احساس می‌شود و میدونی ترمز آن از قاطعیت و استواری کافی برخوردار نیست. چسبندگی جانبی این خودرو معادل ۰.۷۹جی ارزیابی شده و مسافت مورد نیاز برای توقف جیپ کامپس از سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت نیز مساوی با ۵۶.۱ متر است.

میزان مصرف سوخت کامپس در سیکل ترکیبی معادل ۱۰.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده و ما در اینجا به رقم ۱۱.۲ دست یافتیم که البته اصلا مایه افتخار کامپس و شرکت جیپ نخواهد بود. عملکرد گیربکس ۹ سرعته اتوماتیک نیز با حالت مطلوب فاصله زیادی دارد و معمولا جعبه دنده در انتخاب ضرایب دنده درست دچار تردید و عدم سرعت عمل کافی است که یکی از دلایل کندی جیپ کامپس نیز همین موضوع خواهد بود.

عملکرد پیشران خودرو و به ویژه جعبه دنده پس از شروع حرکت از حالت توقف (در قالب ویژگی استاپ/استارت) به هیچ وجه راضی‌کننده نیست و تا حدی کورکورانه به نظر می‌رسد. این حالت در زمانی که می‌خواهید در یک ترافیک سنگین به مسیر سمت چپ خود بروید بسیار آزار دهنده خواهد بود.

کیفیت متریال داخلی و قطعات پلاستیکی کابین کامپس اسپرت فراتر از جایگاه این نسخه از جیپ کامپس بوده و نسبتا با کیفیت است. کابین کامپس بسیار بی‌صدا بوده و سروصدای کمی از بدنه و اتصالات آن به گوش می‌رسد. حین عبور از پیچ‌ها حرکت گهواره‌ای زیادی در خودرو ایجاد نمی‌شود و در این مواقع شاسی به گونه‌ای پایدار در حالت صاف و متعادل قرار خواهد داشت.

خودروی مورد بررسی با پرداخت مبلغ ۸۹۵ دلاری، نمایشگر ۷ اینچی را جایگزین نمونه ۵ اینچی کرده و علاوه بر اپل کارپلی و اندروید اتو، از یک نمایشگر رنگی کوچک جاسازی شده در پنل کیلومترشمار نیز بهره‌مند شده است. کارکردن با منوهای سیستم اطلاعات سرگرمی راحت بوده و علیرغم جانمایی نامناسب دکمه‌های سیستم تهویه، تماشای تنظیمات آن در صفحه نمایشگر اصلی مایه رضایت راننده خواهد بود.

بهای نسخه پایه جیپ کامپس اسپرت معادل ۲۲ هزار و ۵۹۰ دلار بوده و سفارش سامانه چهار چرخ محرک به همراه گیربکس ۹ سرعته در حدود ۳ هزار دلار دیگر هزینه دربرخواهد داشت. همچنین برخورداری از صندلی‌های جلو و غربیلک فرمان چرمی گرم شونده، سقف مشکی، رینگ های آلومینیومی ۱۶ اینچی و تایر زاپاس در حدود ۱۸۵۰ دلار دیگر هزینه دربرخواهد داشت. در نهایت بهای خودروی مورد بررسی به حدود ۲۸ هزار و ۳۰۰ دلار رسیده که فاقد هرگونه سامانه ایمنی هوشمند کمکی راننده نظیر: مانیتورینگ نقاط کور، هشدار برخورد و کروز کنترل تطبیق پذیر است.

در پایان بایستی به ذکر این نکته بسنده کنیم که مشتری بایستی واقعا علاقه‌مند به نشان جیپ باشد که در حدود سی هزار دلار برای این خودرو هزینه نماید اما حداقل می تواند به مدل آفرود تریل هاوک بیندیشد تا در مواقع و شرایط ویژه و ناهموار آن را به کار گیرد. کامپس نه خوب است و نه بد. ما می‌توانیم او را شایسته تقدیر بدانیم ولی در نهایت این شما هستید که خواه بر حسب نیازتان آن را انتخاب می کنید و خواه به سراغ مدل دیگری خواهید رفت…

منبع: caranddriver

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.