بازی Startup Panic؛ شبکه‌ی اجتماعی خودت را راه بینداز

بازی Startup Panic؛ شبکه‌ی اجتماعی خودت را راه بینداز

وقتی ایده‌ای با سرعت زیاد رو به رشد می‌رود، مفهومی به نام استارتاپ شکل می‌گیرد و این همان چیزی است که بازی Startup Panic بر پایه‌ی آن شکل گرفته است. این بازی آفلاین که در دسته‌ی بازی‌های تایکون جای می‌گیرد، شبیه‌سازی یک کسب و کار است که مثل بقیه‌ی بازی‌های مشابه باید در آن از صفر شروع کنید و به همه‌چیز برسید با این تفاوت که حرف از یک استارتاپ است و سرعت پیشرفت بسیار بالایی منتظر شماست.

داستان بازی از این قرار است که شما در ابتدا کارمند یک کمپانی بزرگ هستید که ساعت‌های کار طولانی و آخر هفته‌های شلوغی را به شما تحمیل می‌کند تا اینکه بالاخره صبرتان سر می‌آید، استعفا می‌دهید و تصمیم می‌گیرید با پس‌انداز اندکی که دارید کسب و کار خودتان را راه بیندازید در نتیجه به سراغ طراحی و توسعه‌ی پلتفرمی شبیه به یک شبکه‌ی اجتماعی می‌روید.

گیم‌پلی بازی حول و حوش اضافه کردن ویژگی‌های جدید و ارتقای این پلتفرم می‌گذرد تا زمانی که به جز خودتان هم کاربران جدیدی پیدا کنید. ویژگی‌های لازم برای پلتفرم، در چند دسته تقسیم شده است و باید از هر دسته ویژگی‌های جدید و کاربردی را انتخاب کرده و اضافه کنید.

در صورتی که کار ارتقای ویژگی‌ها را درست انجام بدهید امتیاز دریافت می‌کنید، از طرفی هم‌ اگر این ویژگی‌های جدید به مذاق کاربران خوش بیاید و تعداد بیشتری به سراغ شما بیایند سود مالی کسب و کارتان بالا می‌رود و هزینه‌ها را جبران می‌کند اما اگر نتوانید نظر کاربران را جلب کنید فقط هزینه‌های اضافی روی دستتان می‌مانند که می‌توانند شما را تا مرز ورشکسته شدن هم جلو ببرند.

با پیشرفت کردن این استارتاپ می‌توانید چند نفری هم به تیم اضافه کنید تا هر کاری را به فردی بسپارید که مهارت به خصوصی دارد و خودتان بیشتر امور قراردادها را به دست بگیرید اما مدیریت تیم هم خودش یک داستان جداست زیرا علاوه بر پرداختن دستمزد و اضافه کاری کارمندان باید بتوانید انگیزه‌ی آن‌ها را برای ادامه دادن کارشان حفظ کنید. اگر قراردادها را درست جلو نبرید، انگیزه‌ی آن‌ها افت می‌کند و به همین دلیل کارایی کارمندان پایین می‌آید و نتایج خوبی حاصل نمی‌شود.

بنابراین به طور خلاصه کار شما مدیریت تیم کارمندان، نظارت بر پیشرفت ویژگی‌های پلتفرم در سه دسته‌ی تعریف‌شده، ارتقای بخش‌های قدیمی سایت، دفع حملات هکرها است و مهم‌تر از همه اینکه با هر بار شکست ناامید نشوید، دوباره شروع کنید و با تلاش بیشتر ار پس مشکلاتی که سر راهتان ظاهر می‌شوند بربیایید.

بازی Startup Panic طراحی بصری جذابی دارد، روند داستانی آن که با حضور کاراکتری به شکل گیره‌ی کاغذ جلو می رود طنز جالبی دارد و گیم‌پلی آن هم به خوبی پیچیدگی‌های راه‌اندازی یک استارتاپ را نمایش می‌دهد ولی باید آن روی سکه را هم ببینیم که بازی کلا به اندازه‌ی کافی چالش برانگیز نیست و گاهی اوقات گرفتار معضل تکرار می‌شود، علاوه بر این انیمیشن‌ خاصی در آن نمی‌بینیم و بیشتر اجزای صفحه ساکن هستند که کمی ارتباط گرفتن با بازی را سخت می‌کنند.

در کل این بازی نسبت به نمونه‌های مشابه خودش خلاقیت زیادی به خرج نداده و صرفا داشتن چند پایان داستانی کمی آن را از کلیشه‌ای بودن نجات داده و به همین علت بازی‌ای نیست که در سبک خودش عالی عمل کرده باشد اما نمی‌توان منکر آن شد که ارزش امتحان کردن را دارد و برای طرفداران سبک تایکون تجربه لذت‌بخش خواهد بود.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
12 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.