معمولا وقتی صحبت از بازیهای گرافیکی موبایل میشود، جدا از لحظههای پرزق و برقشان یکی از اولین مسائلی که به ذهن میرسد حجم بالای آنها است؛ انگار دو کلمه «پرگرافیکترین» و «پرحجم» با یکدیگر گره خوردهاند و هر وقت اثر موبایلی یکی از این دو ویژگی را داشته باشد، انتظار میرود بهدنبالش ویژگی دوم را هم ببینیم.
- از ۲ تا ۸ گیگابایت: معرفی پرحجم ترین بازیهای موبایل
- نگاهی به بهترین بازیهای ۲۰۱۹ موبایل؛ ۱۵ عنوان جدید که باید تجربه کنید
اما همیشه اینطوری نیست. استفاده از تکنولوژیهای روز برای بخش بصری هزینهبر بوده و چالشهای خودش مثل افزایش حجم را دارد با این حال لابهلای این آثار حجیم همچنان میتوان عناوینی را پیدا کرد که با وجود حجم پایین تجربه بصری جذابی ارائه میدهند. در مطلب پیشرو به سراغ همین بازیها رفتهایم و اگر عناوین دیگری میشناسید، در بخش نظرات با ما و بقیه کاربران در میان بگذارید.
Traffic Rider
- بازی آفلاین است
تیتر مقاله را دوباره بخوانید، یکی از بزرگترین برگ برندههای ترافیک رایدر (Traffic Rider) همین بود؛ بازی گیمپلی روانی دارد، لذت کنترل موتور را بهخوبی برای بازیکن تداعی میکند و با وجود حجم پایینش توانسته گرافیک زیبایی را بهنمایش بگذارد. این سه مسئله در کنار پشتیبانی بازی از گوشیها و سختافزارهای مختلف باعث شد تا ترافیک رایدر با بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود یکی از پردانلودترین عناوین اندروید و iOS لقب بگیرد.
N.O.V.A Legacy
- بازی آفلاین و آنلاین است
گیملافت در چند سال گذشته تنها دو بازی خیلی موفق داشته است؛ آسفالت ۹ و نووا لگسی (N.O.V.A. Legacy). اینکه چرا آسفالت ۹ با استقبال مواجه شد را قبلا مفصل صحبت کردهایم اما مهمترین دلیل محبوبیت زیاد نووا لگسی، حرکت گیملافت خلاف جهت بازیسازیاش بود. تقریبا همه عناوین گیملافت حجیم هستند، با این حال در نووا لگسی سازنده به سراغ یک اکشن ۴۰ مگابایتی سرگرمکننده با گرافیکی مناسب روی گوشیهای ضعیفتر رفت.
Shadow Fight 2 Special Edition
- بازی آفلاین است
استفاده زیاد از سایهها، حکم یک تیر و دو نشان را برای شادو فایت ۲ داشت؛ هم کار سازنده را در بخش فنی راحتتر کرد و هم باعث شد تا بازی اتمسفری بینظیر به خودش بگیرد. با این وجود انیمیشنهای مبارزات و طراحی محیطها آنقدر دقیق و زیبا هستند که شادوفایت را در دسته بازی های گرافیکی کم حجم در نظر بگیریم. دو سال پیش استودیوی توسعهدهنده یک نسخه بهبود یافته پولی از بازی را منتشر کرد، برای دانلود نسخه رایگان میتوانید به اپ استور و گوگل پلی بروید.
Kill Shot Virus
- بازی آنلاین است
Kill Shot Virus شبیه به اکشنهای پاپ کورنی است. همانطور که بعضی فیلمهای هالیوودی فقط برای افزایش آدرنالین خون به کار میآیند، Kill Shot Virus هم از آن دسته بازیهایی به شمار میرود که هر چند مفهوم یا پیام بزرگی در خودشان جای ندادهاند ولی به خاطر استفاده درست از کلیشهها میتوانند در هر لحظه استرسزا ظاهر بشوند. بازی اثری در سبک Rail Shooter است. بدین معنی که در تمام مرحلهها، تنها وظیفه شما تیراندازی به زامبیها بوده و شخصیت اصلی خودش حرکت میکند.
Tesla Vs Lovecraft
- بازی آفلاین است
تسلا در برابر لاوکرفت (Tesla vs Lovecraft) ادای دینی به اکشنهای دهه ۹۰ است. بازیهایی که در آنها داستان کمترین اهمیت را داشت و سازنده این بخش را تنها بهانهای برای به راه انداختن یک کشت و کشتار خونین و سریع میدید. در Tesla vs Lovecraft هر مرحله تعداد خیلی زیادی دشمن از نقطه به نقطه محیط ظاهر شده و به تسلا حمله میکنند. تسلا هم با اسلحهها و اختراعات مختلف سعی میکند آنها را از پا درآورده و به این جهنم خاتمه بدهد.
Sport Racing
- بازی آفلاین است
هرچند خیلی بعید است چنین اتفاقی بیافتد ولی اسپورت ریسینگ پتانسیل تبدیل شدن به ترافیک رایدر جدید را دارد؛ یک تجربه گرافیکی کمحجم از ماشین سواری که در آن سازنده موفق شده استانداردهای سبک ریسینگ را رعایت کند. شاید اگر استودیوی Soner Kara هم پشت این بازی بود، با توجه به تنظیمات گرافیکی متنوع و گیمپلی با کیفیت، اسپورت ریسینگ میتوانست اثر محبوبتری بشود اما هنوز بازی به جایگاهی که لیاقتش را دارد، نرسیده است.
Hero Hunters
- بازی آفلاین و آنلاین است
البته در هیرو هانترز هرچهقدر که پیش میروید، حجم بازی نیز افزایش پیدا میکند ولی نسبت به بقیه اکشنهای گوشی استودیوی Hothead دوباره توانست پکیجی سرگرمکننده و کمحجم ارائه بدهد. در هیرو هانترز هر مرحله حداکثر ۵ نفر را با خود به میدان نبرد میبرید، پشت سنگرها پناه میگیرید، کنترل یکی از این ۵ نفر را بهعهده گرفته و هر وقت که فرصت را مناسب دیدید به دشمنان شلیک میکنید. در مبارزات میتوانید بین قهرمانان هم جابهجا کرده و شخصیت دیگری را کنترل کنید.