اینترنت ماهواره‌ای برای همه؛ با پروژه استارلینک ایلان ماسک آشنا شوید [تماشا کنید]

اینترنت ماهواره‌ای برای همه؛ با پروژه استارلینک ایلان ماسک آشنا شوید [تماشا کنید]

اینترنت پر سرعت و ماهواره ای ایلان ماسک تا اوایل تابستان سال آینده به دست نخستین کاربران خواهد رسید. در این ویدیو با ماهیت، نحوه پیاده سازی، مزایا و معایب پروژه استارلینک آشنا می شویم.

علی رغم گذشت چندین دهه از معرفی شبکه اینترنت هنوز میلیاردها نفر در دنیا به اینترنت دسترسی ندارند. بسیاری از این افراد در مناطق دور افتاده یا صعب العبوری ساکن شده اند که اتصال آنها به شبکه های کابلی یا سلولی پرهزینه، دشوار و گاها ناممکن است. یکی از راه های غلبه بر این مشکل فراهم کردن امکان اتصال عموم افراد به شبکه اینترنت از طریق ماهواره است؛ فرایندی که به خاطر پیچیدگی فنی و هزینه سرسام آور از نظر بسیاری ناممکن بود. با این وجود ایلان ماسک با راه اندازی تسلا، اسپیس ایکس و حتی بورینگ کمپانی، مهارت خود در پیاده سازی پروژه های دشوار را به همگان ثابت کرده است.

ماسک با راه اندازی پروژه استارلینک قصد ارسال دستکم ۱۲ هزار ماهواره به مدار زمین را دارد که با ایجاد شبکه ای عظیم، اینترنت را برای نخستین بار در دسترس همه ساکنان این کره خاکی قرار می دهند. سرعت این شبکه حدود یک گیگابیت برآورد شده و احتمالا درآمدی ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلاری را به جیب اسپیس ایکس واریز می کند. کمپانی فضایی در صورت موفقیت این پروژه به درآمدی سرشار دست می یابد که قرار است صرف مسکونی سازی مریخ شود.

کارشناسان از همین حالا مشکلاتی از قبیل اخلال در رصد آسمان شب، به مخاطره افتادن سلامتی به خاطر امواج ساطع شده از شبکه استارلینک و احتمال برخورد با ماهواره های دیگر را از پیامدهای احتمالی استارلینک عنوان کرده اند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 19 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.