انتشار اولین توییت ایلان ماسک با استفاده از شبکه اینترنت ماهواره ای استارلینک

انتشار اولین توییت ایلان ماسک با استفاده از شبکه اینترنت ماهواره ای استارلینک

پروژه استارلینک با هدف ارائه اینترنت ماهواره ای در سراسر دنیا، به صورت آزمایشی راه اندازی شده و ایلان ماسک با استفاده از این شبکه نخستین توییت خود را ارسال کرد.

اسپیس اکس نخستین بخش از برنامه بلندپروازانه خود برای راه اندازی شبکه اینترنت ماهواره ای را در می ۲۰۱۹  کلید زد. در آن زمان ۶۰ ماهواره استارلینک از پایگاه فضایی کیپ کاناورال با راکت فالکون ۹ به فضا پرتاب شدند.

این ماهواره ها در ارتفاع ۴۴۰ کیلومتری رها شدند تا در نهایت با استفاده از پیشران های خود به ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری برسند. هدف نهایی فراهم کردن امکان دسترسی به اینترنت با سرعت یک گیگابایت در ثانیه در سراسر دنیا است.

ایلان ماسک ساعاتی قبل با انتشار توییتی از راه اندازی آزمایشی شبکه اینترنت ماهواره ای خبر داد: «این توییت از میان فضا و به وسیله ماهواره استارلینک ارسال می شود». ماسک سپس توییت دیگری را هم ارسال کرد که از ذوق زدگی وی حکایت دارد: «واو، کار میکنه».

پروژه ارتباطی استارلینک در نهایت شامل ۱۲ هزار ماهواره در مداری پایین تر از ایستگاه فضایی خواهد بود. اگر همه چیز بر وفق مراد ایلان ماسک پیش برود احتمالا این هدف تا اواسط سال ۲۰۲۰ محقق خواهد شد.

اسپیس اکس مجوز پرتاب این ماهواره ها را از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) و انجمن بین‌المللی مخابرات (ITC) دریافت کرده اما برخی کارشناسان از این پروژه به خاطر شلوغی بیش از حد فضای اطراف زمین انتقاد کرده اند.

به گفته این منتقدان امواجی که از این ماهواره ساطع می شود، سلامتی انسان ها و حیوانات را به مخاطره می اندازد. با این وجود ماسک نه تنها مصمم به اجرای این پروژه است بلکه به دنبال دریافت مجوزهای لازم برای استقرار ۳۰ هزار ماهواره استارلینک دیگر در فضای اطراف زمین است.

 

تماشا کنید: مشاهده اولین خوشه ماهواره های استارلینک اسپیس ایکس در آسمان

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
3 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.