اسپیس ایکس روزبهروز تعداد مشترکان اینترنت ماهوارهای استارلینک را افزایش میدهد و حالا این شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک میگوید به ۹۰ هزار کاربر در ۱۲ کشور جهان سرویس میدهد.
این کمپانی اخیرا گزارشی درباره میزان پیشرفت استارلینک در اختیار مقامات FCC قرار داده که طبق آن، اینترنت ماهوارهای اسپیس ایکس حالا در اختیار کاربران ۱۲ کشور قرار دارد.
تعداد کلی کاربران که ظاهرا بر اساس تعداد خانههای مجهز به دیش استارلینک محاسبه میشود، در یک ماه ۲۰ هزار مورد افزایش داشته. ماسک اواخر ماه ژوئن گفته بود تعداد کاربران فعال این سرویس به ۶۹,۴۲۰ نفر رسیده است.
استارلینک یک پروژه بزرگ با هزینههای میلیارد دلاری است که از طریق شمار بالایی ماهواره اینترنت را در اختیار کاربران قرار میدهد. هدف نهایی اسپیس ایکس ارائه اینترنت پرسرعت به تمام مردم جهان است و انتظار میرود تا شهریور ماه به پوشش جهانی برسد.
برای استفاده از اینترنت ماهوارهای استارلینک باید دیش مخصوص آن را با قیمت ۵۰۰ دلار خریداری کنید و همچنین برای سرویس آن ماهانه ۹۹ دلار هزینه پرداخت کنید. میانگین سرعت جهانی آن بیش از ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه است.
اسپیس ایکس به FCC گفته که تعداد درخواستهای جهانی برای استارلینک به نیم میلیون رسیده و این کمپانی میخواهد تا تابستان آینده به چنین تعداد کاربر فعالی در سراسر جهان دست یابد. تا به امروز بیش از ۱۷۰۰ ماهواره برای استارلینک به فضا پرتاب شده است.
این شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک خودش را برای ارسال نسل بعدی ماهوارهها آماده میکند که سرعت بالاتری دارد و همچنین مدت تاخیر در آنها کاهش مییابد. بنابراین دادهها سریعتر به دست کاربران میرسد.
علاوه بر اعلام تعداد کاربران، اسپیس ایکس اپ موبایل استارلینک را هم بروزرسانی کرده که توسط آن بهتر میتوان روی قطعی ارتباطات نظارت کرد و همچنین به جستجوی هوای صاف پرداخت. علاوه بر این، حالت دارک مود هم به آن اضافه شده است.
پس از رای مثبت به بررسی طرح صیانت طبق اصل ۸۵ در مجلس، بحث اینترنت استارلینک در ایران داغ شده و حتی شاهد تبلیغات زیادی برای فروش آن هم هستیم. برای اطلاع دقیقتر از امکان دسترسی به اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را مطالعه کنید:
- آیا پای اینترنت ماهوارهای استارلینک به ایران باز میشود؟ کارشناسان توضیح میدهند
- دیجیتک؛ ماجرای تبلیغات دروغ استارلینک در ایران
- عضو شورای عالی فضای مجازی: شاید تا یک سال دیگر اینترنت ماهوارهای به کشور بیاید
- اتحادیه دستگاههای مخابراتی: اگر دولت تجهیزات استارلینک را وارد نکند، قاچاقچیان این کار را میکنند