اسپیس ایکس اولین ماهواره‌های استارلینک را برای مناطق قطبی پرتاب کرد

اسپیس ایکس اولین ماهواره‌های استارلینک را برای مناطق قطبی پرتاب کرد

اسپیس ایکس در پرتابی جدید موشک فالکون ۹ را با ۵۱ ماهواره استارلینک از پایگاه هوایی «وندنبرگ» واقع در کالیفرنیا به مدار فرستاد تا پوشش اینترنت مناطق نزدیک قطب را فراهم کند. این نخستین پرتاب ماهواره‌های استارلینک از ساحل غربی ایالات متحده بود.

اسپیس ایکس با پرتاب امروز همچنین اولین گروه از ماهواره‌های مرحله دوم استارلینک را به فضا فرستاد تا آن‌ها را در مسیر مداری جدیدی قرار دهد. این مسیر مداری به شبکه استارلینک کمک می‌کند تا به مناطق جدیدی از جمله شمال کانادا و شمال اروپا سرویس‌دهی داشته باشد. ماهواره‌های جدید استارلینک ۱۵ دقیقه و ۳۰ ثانیه پس از پرتاب در مدار رها شدند اما ۱۱ دقیقه دیگر طول کشید تا تایید شود که ماهواره‌ها از یکدیگر جدا شده‌اند.

در این ماموریت از یک موشک فالکون ۹ استفاده شد که پیش‌تر ۹ بار پرواز کرده و ۷ بار ماموریت‌های استارلینک را انجام داده بود. این موشک پس از حدود ۹ دقیقه با موفقیت روی سکویی در اقیانوس آرام فرود آمد. اسپیس ایکس حالا در مجموع ۱۸۰۰ ماهواره استارلینک پرتاب کرده و بیش از یکسال است که از طریق برنامه بتا به مشتریان خود سرویس‌دهی می‌کند. این شرکت در ماه اوت گفته بود بیش از ۱۰۰ هزار ترمینال به دست کاربران رسانده و بیش از ۹۰ هزار کاربر فعال دارد.

آخرین پرتاب ماهواره‌های استارلینک در تاریخ ۲۶ مه (۵ خرداد) انجام شده بود. اسپیس ایکس این فاصله زمانی طولانی را به خاطر تاخیر در تکمیل سری جدید ماهواره‌هایی می‌داند که از لینک‌های میان-ماهواره‌ای لیزری استفاده می‌کنند. این لینک‌ها تعداد ایستگاه‌های زمینی در مناطق قطبی و اقیانوسی را به حداقل می‌رسانند.

ماموریت امروز یکی از دو ماموریت اسپیس ایکس در هفته جاری بود. فردا یک موشک فالکون ۹ دیگر کپسول کرو دراگون را با چهار شهروند عادی از مرکز فضایی «کندی» در فلوریدا به فضا می‌برد.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
4 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.