کوالکام اواخر ۲۰۲۰ از پردازنده پرچمدار خود به نام اسنپدراگون ۸۸۸ رونمایی کرد و حالا شاهد معرفی یک پردازنده قدرتمند دیگر به نام اسنپدراگون ۸۷۰ هستیم که بالاترین فرکانس را در میان چیپهای موبایل دارد.
هسته اصلی پردازنده جدید کوالکام حداکثر فرکانسی برابر ۳.۲ گیگاهرتز دارد که بالاتر از فرکانس ۳.۱ گیگاهرتزی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس و ۲.۹۴ گیگاهرتزی اسنپدراگون ۸۶۵ است. هواوی با چیپ کرین ۹۰۰۰ توانسته بود با فرکانس ۳.۱۳ گیگاهرتز از دو پردازنده کوالکام پیشی بگیرد که حالا این کمپانی با اسنپدراگون ۸۷۰ دوباره در رتبه بالاتری قرار میگیرد.
چیپ جدید کوالکام همچنان از هستههای «Kryo 585» مبتنی بر Cortex-A77 بهره میبرد، در حالی که اسنپدراگون ۸۸۸ دارای هستههای مبتنی بر Cortex-X1 و Cortex-A78 است. برای مقایسه عملکرد این پردازندهها باید منتظر انتشار نتایج بنچمارکها باشیم.
کوالکام در اسنپدراگون ۸۷۰ از پردازشگر گرافیکی آدرنو ۶۵۰ استفاده کرده که البته درباره فرکانس آن اطلاعی نداریم. این پردازشگر گرافیکی در اسنپدراگون ۸۶۵ و اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس به ترتیب دارای فرکانس ۵۸۷ و ۶۷۰ مگاهرتز است. قدرت گرافیکی این چیپ برابر ۱۵ ترافلاپس است که تفاوتی با گذشته ندارد، بنابراین شاید کوالکام فرکانس پردازش گرافیکی را ثابت نگه داشته است.
این پردازنده جدید از نمایشگر با رزولوشن 1440p، رفرش ریت ۱۴۴ هرتز و +HDR10 پشتیبانی میکند و همچنان شاهد استفاده از پردازشگر سیگنال تصویر «Spectra 480» هستیم. این پردازشگر سیگنال تصویر قادر به پشتیبانی از دوربین با حداکثر رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل، فیلمبرداری با رزولوشن 8K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه و ویدیوهای HDR با استانداردهای +HDR10 و دالبی ویژن است.
از دیگر ویژگیهای اسنپدراگون ۸۷۰ میتوان به پشتیبانی از وای فای ۶ و بلوتوث ۵.۲ همراه با aptX اشاره کرد. این چیپ قدرتمند از مودم 5G بهره میبرد، اما برخلاف اسنپدراگون ۸۸۸ دارای مودم خارجی اسنپدراگون X55 است که میتواند از شبکههای زیر ۶ گیگاهرتز و موج میلیمتری پشتیبانی کند.
این پردازنده در گوشیهای موتورولا، وان پلاس، اوپو، شیائومی و iQOO مورد استفاده قرار میگیرد که محصول موتورولا در آینده نزدیک از راه میرسد. این چیپ ۷ نانومتری به وسیله شرکت TSMC تولید میشود.