استارلینک پیش فروش عمومی سرویس اینترنت ماهواره‌ای را آغاز کرد

استارلینک پیش فروش عمومی سرویس اینترنت ماهواره‌ای را آغاز کرد

«استارلینک» پیش فروش سرویس‌ اینترنت ماهواره‌ای خود را رسما آغاز کرده و مشتریان می‌توانند با پرداخت ۹۹ دلار پیش پرداخت در آن ثبت نام کنند.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در فاز بتا با استقبال قابل توجهی همراه شد و شمار کاربران آن در فاز بتا به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده است. این شرکت حالا به منظور گسترش کسب و کار خود پیش فروش اولیه را کلید زده که طی آن عموم افراد می‌توانند با پرداخت ۹۹ دلار برای آنتن روتر ثبت نام کنند. بسته به مکان جغرافیایی کاربران این سرویس در سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۲ به آنها ارائه خواهد شد و در صورتی پشیمانی در هر مرحله قادر به دریافت دوباره هزینه پرداختی خواهند بود.

هزینه‌ این سرویس به همین مبلغ ختم نمی‌شود و در مراحل بعدی باید ۴۹۹ دلار دیگر برای کیت استارلینک شامل روتر Wi-Fi، مالیات و هزینه حمل و نقل نیز پرداخت شود. شرکت تاکید کرده دریافت ۹۹ دلار اولیه تضمین کننده ارائه سرویس به افراد نخواهد بود.

فاز بتای برنامه آزمایشی استارلینک اواخر سال ۲۰۲۰ در آمریکا، کانادا و بریتانیا شروع شد و شمار کاربران آن که از طریق دعوتنامه و طرح‌های مشارکتی شانس شرکت در پروژه را پیدا کرده بودند، طی سه ماه به بیش از ۱۰ هزار نفر رسید.

هدف اولیه این شرکت ارائه دسترسی به اینترنت پر سرعت در مناطقی بود که امکان دریافت سرویس‌ عادی اینترنت در آنها با دشوارهایی همراه است اما در جدیدترین درخواست اسپیس ایکس از کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC)، این کمپانی می‌خواهد از طریق استارلینک سرویس تلفنی، پشتیبانی اضطراری از تماس‌های صوتی و طرح‌های ارزان‌تر برای افراد با درآمد پایین ارائه دهد.

انجام این پروژه‌ها بسیار هزینه‌بر است و ایلان ماسک از همان ابتدا تبدیل استارلینک به شرکتی کاملا مجزا و عرضه اولیه آن در بورس برای جذب سرمایه را رد نکرده بود. با این حال پیش از هر چیز استارلینک باید کارایی خود را در مقیاس گسترده ثابت کند تا سرمایه‌گذاران به خرید سهام آن تمایل پیدا کنند.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.