آشنایی با اپ Win-X Launcher؛ شبیه‌سازی تجربه ویندوز در اندروید

آشنایی با اپ Win-X Launcher؛ شبیه‌سازی تجربه ویندوز در اندروید

لانچرهای اندرویدی شاید آن رونق همیشگی را نداشته باشند اما گه گداری سر و کله یک محصول جدید در این حوزه پیدا می‌شود. در همین راستا لانچر جدیدی منتشر شده که به گوشی‌های اندرویدی تم و استایل سیستم عامل ویندوز را می‌دهد و Win-X Launcher نام دارد.

همانطور که از اسکرین شات‌ها متوجه شده‌اید، Win-X Launcher یک شبیه‌ساز درست و درمان از ویندوز 10 است که حال و هوای رایانه‌های دسکتاپ و تبلت‌های هیبریدی را به گوشی‌ شما می‌آورد. توسعه‌دهنده این لانچر نهایت تلاشش را به کار برده که المان‌‌های ظاهری ویندوز را به اندروید بیاورد و در عین حال محصولی بسازد که فقط جنبه زینتی نداشته باشد.

کمی که با این لانچر کار کنید متوجه می‌شوید که فقط یک پوسته خشک و خالی نیست و اتفاقا کارهای زیادی از دستش بر می‌آید. بزرگترین و مهم‌ترین نکته در مورد Win-X Launcher رایگان و عاری از تبلیغات بودنش است و دومین نکته امکاناتی است که بدون دریافت هزینه در اختیارتان می‌گذارد، طوری که مشابهش را در لانچرهای نزدیک به آن نمی‌بینید.

Win-X Launcher یک صفحه دسکتاپ در اختیارتان می‌گذارد که در صورت لزوم می‌توانید تعداد صفحات آن را بیشتر کنید. درست مثل ویندوز، منوی استارت در گوشه صفحه تعبیه شده که بتوانید به سرعت اپ‌هایتان را از آن پیدا کنید. جالب این که درست مثل ویندوز امکان Pin کردن اپ‌ها به منوی استارت را هم دارید، راه سریع‌تر پیدا کردن اپ‌ها هم فشردن آیکن ذره‌بین است.

برای شخصی‌سازی لانچر حسابی دستتان پر است. Win-X والپیپرهای روزانه بینگ را در خود دارد، تمام آیکن‌هایش قابل تعویض هستند (از طریق نصب آیکن پک) و پشتیبانی بسیار خوبی هم از ژست‌های حرکتی دارد. ضمنا هم در حالت عمودی و هم افقی عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش می‌گذارد و به لطف پشتیبانی از ماوس و کیبورد می‌توانید تجربه نسبتا نزدیکی به ویندوز در آن داشته باشید.

همه این موارد در لانچر گنجانده شده‌اند تا بدانید که با یک محصول فانتزی مواجه نیستید و می‌توانید انتظار کاربردهای بیشتری از آن داشته باشید. دلیل میانگین امتیاز 4.5 در پلی‌استور و بیش از پنجاه هزار نصب از سوی کاربران لانچر هم یقینا پی بردن به همین موضوع بوده است.

با تمام این مزایا اما Win-X Launcher ضعف‌هایی هم دارد که بعضی از آن‌ها مربوط به ضعف برنامه‌نویسی نیست. مثلا طبیعی است در گوشی‌هایی که نمایشگر کوچکی دارند، تجربه کاربری رضایت بخشی از لانچر نبینید اما نبود انیمیشن‌های کافی در جابجایی‌ها ضعفی در توسعه محصول بوده که بعد از مدتی توی ذوقتان می‌زند و ممکن است شما را برای ادامه استفاده از لانچر دلزده کند.

در کل مسلم است که این لانچر برای بسیاری از افراد نمی‌تواند در نقش یک لانچر دائمی و روزمره ظاهر شود. اما با این وجود به خاطر امکانات شخصی‌سازی فراوان، پشتیبانی از ژست‌های حرکتی و ماوس و کیبورد، دسترسی‌های بسیار سریع و پیاده‌سازی خوب رابط کاربری ویندوز در اندروید می‌تواند در مواقعی کاربردهای خاص خودش را داشته باشد.

این لانچر اندرویدی را می‌توانید همین حالا از پلی‌استور برای گوشی‌تان دانلود کنید.

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

HTML محدود

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.