فورد و بامو بهزودی به سلولهای پیشرفته باتری حالت جامد دسترسی خواهند داشت و آزمایشهای خود را با این باتریها آغاز خواهند کرد.
در سال ۲۰۱۷ این دو خودروساز، سرمایهگذاری مشترک ۱۳۰ میلیون دلاری در شرکت Solid power برای توسعه باتریهای پیشرفته جدید داشتند. در حال حاضر مشخص شده که سالید پاور در حال آمادهسازی برای شروع آزمایشی تولی باتریهای حالت جامد از اوایل سال ۲۰۲۲ است.
به گزارش تک کرانچ، تأسیسات جدید برای تولید یک ماده الکترولیت جامد مبتنی بر سولفید متمرکز شده و شامل فضایی برای خط تولید با تمرکز بر سلولهای باتری ۱۰۰ آمپری است. فورد و بامو باید در اوایل سال ۲۰۲۲ این سلولها را در اختیار بگیرند و آزمایش آنها را در برنامههای خودروهای خود قبل از عرضه در بازار در اواخر دهه آغاز کنند.
به نظر بسیاری، باتریهای حالت جامد، گام منطقی بعدی پس از باتریهای لیتیوم یونی فعلی هستند که در خودروهای برقی و هیبریدی استفاده میشوند. آنها چگالی انرژی بیشتری ارائه میدهند و هزینهها را کاهش داده و طول عمر بالاتری دارند. به گفته مدیرعامل سالید پاور، این باتریها ایمنتر هستند زیرا الکترولیت مایع که بهعنوان عاملی برای جرقه در فرار حرارتی است در آنها حذف شده و مشکل خودروسازانی که درگیر آتشسوزی محصولات خود هستند از هیوندای تا جنرال موتورز را حل خواهد کرد.
سالید پاور نمیخواهد رقیبی برای شرکتهای تولیدکننده باتری همانند آل جی، پاناسونیک و CATL شود و خود را بهعنوان یک شرکت تولیدکننده مواد معرفی میکند. درواقع این شرکت در نظر دارد تا مجوز تولید این باتریها را به شرکای خود داده و با تولید مواد الکترولیت کافی از آنها پشتیبانی کند. ظرفیت مورد نظر برای تولید سلولهای جامد تا ۱۰ گیگاوات ساعت تا سال ۲۰۲۷ سالانه هدفگذاری شده اما برای سفارشهای بزرگ نیاز به ظرفیت بالاتر تولید الکترولیت میباشد.